Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Intézmények képes leírás - Zsírleszívás.tlap.hu
részletek »

Intézmények - Zsírleszívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsirleszivas.tlap.hu » Intézmények
Keresés
Találatok száma - 5 db
Dermal Care

Dermal Care

Cégünk egyedülállóan magas minőségű esztétikai kezeléseket kínál, a jelenlegi leghatékonyabb és legbiztonságosabb technológiát alkalmazva. A kezelésekhez használt gépeket, illetve a kiegészítő kozmetikai termékeket előzetes orvosi és orvos-kozmetológiai tesztelés alapján választottuk ki. Klinikánkon a magyar piacon megtalálható IPL, lézer, rádiófrekvenciás illetve ezek kombinációját alkalmazó készülékeknek olyan korszerűsített változatait találhatják meg, melyek már rendelkeznek az FDA, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal minősítő tanúsítványával. Kezeléseink sikerességét mára világszerte több millió sikeres eset igazolja.

Dr. Rose

Dr. Rose

Diéta és testedzés ellenére meglévő zsírpárnák eltávolítása, a test kontúrjának korrekciója zsírszívás útján lehetséges. Leggyakrabban a has, a csípő, a tomportáj, a deréktáj, combok belső illetve külső felszínén felszaporodott zsírszövet eltávolítása történik.

Magyar plasztikai helyreállító társaság

Magyar plasztikai helyreállító társaság

Önálló társaságunk jogelődje megalakulásának 40. éves évfordulója alkalmából néhány szóval fel kell idézni a 40 évet megelőző éveket is, hiszen ezek nélkül ma nem lenne Magyar Plasztikai, Helyreállító és Esztétikai Sebész Társaság sem. Mindenekelőtt egy rövid névsorolvasás, a teljesség igénye nélkül. Ez a névsor 100-120 évet ölel át, mindenki hozzátett néhány téglát - van aki többet, van aki valamivel kevesebbet - ahhoz, amit ma plasztikai sebészetnek nevezünk. A sorrend nem értékrend, csupán egy kor szerinti névsor a XIX.század 30-as,40-es éveitől a XX.század közepéig: Balassa János, Lumniczer Sándor, Kovács József, Réczey Imre, idősebb és ifjabb Siklóssy Gyula, Herczel Manó, Kuzmik Pál, Pólya Jenő, Verebélyi Tibor, Blaskovics László, ifj.Imre József, Ertl János, Réthi Aurél. Olyan nagy sebészek (szemészek, gégészek) ők, akik javarészt 1945 előtt működtek, számtalan szellemes, új műtéti eljárást dolgoztak ki és írtak le, akiknek működése alapvető a plasztikai sebészet számára is. A sort még hosszan lehetne folytatni. Bár a mai Társasághoz szervezeti és jogi értelemben nincs közük, de a reflektorfényből nekik is kell, hogy jusson.

Physiomins

Physiomins

Szalonunkban kiválóan képzett szakembereink, valamint csúcstechnológiás gépeink garantálják a méretbeni csökkenést, a jelentős testfogyást, illetve nem utolsósorban a narancsbőrkezelést. Szakembereink telefonon, illetve személyesen is tájékoztatják Önt, illetve egy teljesen térítésmentes állapotfelmérést is elvégeznek, hogy Ön teljes tisztasággal lássa, hogy a kezeléseinknek köszönhetően mekkora súly, illetve méretbeni csökkenésre számíthat. A leadott kilók-centik reményében térjen be hozzánk, megelégedéssel fog távozni.

Szépségvarázs

Szépségvarázs

A Szépségvarázs Fogyasztóközpont és Szépségszalon hatodik éve várja egyedülálló környezetben, képzett szakemberekkel, magas színvonalú szolgáltatásokkal kedves régi és új, szépülni vágyó Vendégeit! Célunk, hogy Vendégeink megtalálják testi és lelki jólétüket, és ezalatt még szebbé varázsoljuk őket! A szépségszolgáltatások széles skálájával kényeztetjük Vendégeinket, és folyamatosan keressük az új szolgáltatási területeket, hogy Vendégeink elégedetten távozzanak tőlünk.

Tuti menü