Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsírleszívás linkgyűjtemény linkjeinek képes leírásai - keresés a linkek között
részletek »

Zsírleszívás képes leírás

Képes leírás

Itt vagy: zsirleszivas.tlap.hu » Képes leírás
Keresés
Találatok száma - 94 db
A mellnagyobbítás története a kezdetektől

A mellnagyobbítás története a kezdetektől

Az 1800 - as évek végén nőtt meg az igény arra, hogy a mellméretet növelhessék a nők. Ennek eredményeképp már 1890-ben parafininjekcióval, valamint zsírátültetéssel végeztek a sebészek mellnagyobbító beavatkozásokat. Ezekkel a technikákkal 1930 - ig dolgoztak a szakemberek. Az 1940 - es években fejlesztették ki a folyékony szilikonnal való mellméret növelést. Elsősorban a prostituáltak körében volt népszerű, azonban a rengeteg fertőzés, és daganatszerű duzzanatok miatt 1960 - ra teljesen lecsengett fénykora.

A zsír dicsérete

A zsír dicsérete

A zsír energiát biztosít a testedzéshez, jobb ízűek tőle az ételek, és akár az életedet is meghosszabbíthatja. Annak ellenére, hogy napjaink táplálkozástudományi trendje a szénhidrátfóbia, a zsír még mindig a nemkívánatos élelmiszerek közé tartozik. Egy nemrégiben készült kutatásban a megkérdezettek nagyjából fele válaszolta azt, hogy a testedzés után a zsír elkerülését vagy az étkezésből való kiiktatását tarja a fogyás második leghatékonyabb módszerének. Vajon miért ilyen félelmetes számunkra a zsír? És mi a különbség a jótékony és ártalmas zsírok között? Íme, a szakemberek válaszai ezekre az 'égető' kérdésekre, és néhány fontos, praktikus tanács, hogy megfelelően használd ezt a létfontosságú tápanyagot. Szükségem van zsírra? Igen! Nem is élhetsz nélküle. A megfelelő típusú étkezési zsír elengedhetetlen az emberi szervezet számára. Nélkülözhetetlen a hormonok és az idegérzület-továbbító anyagok termelődéséhez, amelyek kihatnak mindenre, az éhségérzettől kezdve az agyműködésen keresztül a szexualitásig. A testzsír biztosít szigetelést a testnek a hidegben, védőpárnaként óvja a belső szerveket, és koncentrált energiaforrás, ha a szénhidráttartalékok elfogytak. A testen lévő zsír lényeges bizonyos szexuális hormonok termelésében, ezért van az, hogy azoknak a nőknek, akik különösen soványak, gyakran marad ki a menstruációs ciklusuk vagy nehezen esnek teherbe.

A zsírleszívás műtéti technikái

A zsírleszívás műtéti technikái

A zsírleszívás legújabb módszerét, az úgynevezett hatásnövelt (PAL - Power Assisted Liposuction) vibrációs zsírleszívást alkalmazzuk, ami egy speciális, nagy hatásfokú vibrációképes készülék alkalmazása a plasztikai beavatkozás során, ami a hagyományos módszernél sokkal kíméletesebbé és gyorsabbá teszi a műtétet. A plasztikai sebész számos kérdést fog feltenni Neked az egészségeddel, életviteleddel kapcsolatban (egészségi állapot, gyógyszerérzékenység, korábbi műtétek, jelenleg szedett gyógyszerek). Fontos tudnia arról, ha bármilyen keringési rendellenességed van, visszeresek a lábaid, vagy korábban mélyvénás trombózisod volt, mert ezek nagy mértékben növelik a műtét kockázatát. Plasztikai sebészed ezek figyelembevételével tervezi meg a műtéted. A plasztikai sebész leméri a műtendő testrészed és fényképet készít orvosi dokumentáció céljából. Fontos tudnod, hogy egy zsírleszívás alkalmával max. 2 liternek megfelelő zsírt lehet eltávolítani, ezért lényegesen könnyebb nem leszel a műtét után, az alakod azonban kecsesebb, formásabb és esztétikusabb lesz.

Alak Stúdió

Alak Stúdió

A műtétek alkalmával a plasztikai sebész munkáját kiemelkedő szakmai felkészültségű, tapasztalt altatóorvosok, altató szakasszisztensek, műtősnők, műtőasszisztensek, a betegellátás legkomplikáltabb területein is jártas egészségügyi személyzet végzi. A díjtalan konzultáció során plasztikai sebészeti vizsgálat, részletes szóbeli és írásbeli tájékoztatás történik. Néhány műtéttípusnál lehetséges a számítógépes modellezés is. Műtét előtti és utáni képeket tartalmazó fotóalbumok megtekintésére is lehetőség van. A konzultációra előzetesen, telefonon lehet időpontot egyeztetni.

Alakformálás műtét nélkül

Alakformálás műtét nélkül

Napjainkban a mozgásszegény életmód és a szénhidrátdús táplálkozás eredményeképp sokan váltak moletté, netán túlsúlyossá. A karcsúsodni vágyók számára új lehetőség teremtődött Debrecenben. A megoldás a másfél éve a piacon lévő, és végre hozzánk is eljutó UltraShape nevű gép, mely műtét nélkül a zsírsejtek fókuszált ultrahanggal történő szétroncsolását végzi.

Általános sebészet

Általános sebészet

Az általános sebészet ma elsősorban hasi betegségek műtéti kezelését végzi, de ide tartozik a pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, nyelőcső, emlő, és a végtagok egyes betegségeinek (visszér, érszűkület) kezelése is. Korábban a általános sebészetből vált ki az traumatológia, ortopédia, urológia idegsebészet, plasztikai sebészet, gyermeksebészet, mellkassebészet, szívsebészet, érsebészet, transplantációs sebészet, amelyek ma már részben vagy teljesen önálló diszciplinát képviselnek. Az általános sebészet további darabolódása figyelhető meg, a szubspecializálódások által: laparoszkópos, artroszkópos, mikrosebész. A gastrointetinalis sebészeten belül is megfigyelhető szubspecializálódás: hepatobiliaris, colorectalis, proctologiai sebészet.

ARS Medica

ARS Medica

Az Ars Medica Lézerklinika sebészeti rendelőjében 1992. június 14.-én kezdtük a rendelést. Először CO2 lézerrel végeztünk kisebb sebészeti beavatkozásokat, elsősorban szemölcsök és anyajegyek eltávolítását, majd évről évre egyéb szakterületekkel bővítettük a klinika tevékenységi körét. 1994-ben három műtővel, kórtermekkel, vizsgálókkal és egyéb kiszolgáló egységekkel felszerelt egynapos sebészeti központot indítottunk be. Egy-, és kétágyas klimatizált kórtermeinket nővérhívóval, telefonnal, tévével, internet hozzáféréssel alakítottuk ki, az étkezést biztosítjuk. A különféle orvosi szakterületek bevonásával, és a műszerpark folyamatos bővítésével, ma már altatásban végzett, akár több napos ápolást igénylő műtéteket is el tudunk végezni.

Az esztétikai sebészet története

Az esztétikai sebészet története

Az Aesthetic Plasztikai Sebészet, Dr. Urszán Albert plasztikai sebész, főorvos vezetésével. Magánklinikai színvonalon kialakított kórházi környezetben, illetve egy magánklinikán végzi tevékenységét, a páciens igényeihez alkalmazkodva. A konzultáció során az orvos megvizsgálja a pácienst, tájékoztatja a műtét menetéről, az esetleges műtéti módozatokról, valamint a várható szövődményekről részletes, mindenre kiterjedő felvilágosítást ad.

BH Fitnesz

BH Fitnesz

Mi a legjobb futópadon végezhető gyakorlat ? A legjobb gyakorlat az, hogy meg fogod tenni .A gyaloglást tartják kezdetben az egyik legjobb választásnak, mert könnyű , biztonságos és hatékony. Az élénk séta is éget annyi kalóriát , mint a futás. Ha edzettségünk megengedi, az élénk séta (gyors gyaloglás) intenzítását tudjuk növelni a futópadon, a hegymenet használatával. Mennyi futásra / gyaloglásra van szükségem? A jó cél sokak számára, mozogni akár 4-6 alkalommal hetente 30 és 90 perc között egy időben . Ne feledje azonban, hogy bármilyen kevés futópad-on végzett mozgás is oly sok előnnyel jár ,ami több, mint a semmi. Hogyan kezdjek hozzá ? Kezdjük azzal, beszél a házi orvosával. Ez különösen fontos, ha nem aktív, ha bármilyen egészségügyi problémája van, ha Ön terhes, vagy idős. Ha már inaktív évek óta, akkor kezdje 10 perces időtartamú gyaloglással vagy ha ereje engedi, gyors sétával minden másnap, és fokozatosan növelje az edzésre fordított időt.

Hirdetés
Bodysolid

Bodysolid

A Bodysolid hivatalos Magyar Importőre üdvözli Önt. Kondigép fitneszgép és kardió gépek Magyarországi importőr weboldalán. A cég több mint 20 éves múltra tekint vissza, kiemelkedő eredményeket ért el a test formálásában és az életminőség javításában. Az edzés minden lehetséges módjára hatékony megoldást kínál. Az otthoni használatra szánt alkalmazások helytakarékosak, de akár egy komplett edzőtermet is lakásába költöztethet a kombinált gépek formájában. A gépek lapsúlyos és szabadsúlyos rendszerben egyaránt kereskedelmi forgalomba kerülnek, valamint megtalálhatóak még az edzésünket segítő, különböző dőlésszögbe állítható (univerzális) padok is. Alakulásakor olyan csúcsminőségű edzőgépek, kondigépek gyártását tűzte ki célul, amik leginkább megfelelnek a felhasználók sokrétű igényeinek. A Bodysolid kondigépek alkalmazkodnak a használóik méreteihez, fizikai kondícióihoz, edzési céljaihoz. A Powerline a Body-Solid otthoni kondigép kategóriája. Ezt a kondigép termékcsaládot azon felhasználóknak fejlesztették ki, akik otthonukban szeretnének minőségi kondigépekkel edzeni. Ezek a kondigépek egyaránt elérhetőek lapsúlyos és szabadsúlyos kivitelezésben. A kondigépek minősége és ára egyaránt kedvező, ezáltal hamarosan népszerűvé is váltak.

Dermal Care

Dermal Care

Cégünk egyedülállóan magas minőségű esztétikai kezeléseket kínál, a jelenlegi leghatékonyabb és legbiztonságosabb technológiát alkalmazva. A kezelésekhez használt gépeket, illetve a kiegészítő kozmetikai termékeket előzetes orvosi és orvos-kozmetológiai tesztelés alapján választottuk ki. Klinikánkon a magyar piacon megtalálható IPL, lézer, rádiófrekvenciás illetve ezek kombinációját alkalmazó készülékeknek olyan korszerűsített változatait találhatják meg, melyek már rendelkeznek az FDA, az amerikai Élelmiszer- és Gyógyszerellenőrző Hivatal minősítő tanúsítványával. Kezeléseink sikerességét mára világszerte több millió sikeres eset igazolja.

Dolgozz mellműtétért és zsírleszívásért cserébe!

Dolgozz mellműtétért és zsírleszívásért cserébe!

Petra Kalivodova hét nővértársával együtt három évvel ezelőtt lépett be az alkalmazott hiánnyal küzdő klinikához - egy általa szabadon megválasztható plasztikai műtétért cserébe. Az ajánlat mindenképpen érdekesnek hangzott - meséli a 31 éves Kalivodova, nagy szakértelemmel rögzítve a tűt az injekciós tűbe, miközben egy fényképhez áll modellt az Iscare klinikán.

Döbbenet

Döbbenet

A Hastings Center Report című lapban megjelent cikk szerint az ázsiai gyermekek szülei igen gyakran végeztetnek blefaroplasztiát gyermekükön, aminek során a gyermekek mandulavágású szemét nyugati formájúra alakítják. Ez a műtét különösen népszerű az Egyesült Államokban, a szülők ugyanis azt hiszik, gyermekük könnyebben érvényesülhet az életben, ha nyugati kinézete van.

Dr. Lányi Cecília

Dr. Lányi Cecília

Zsírleszívás: ultrahangos zsíroldás Argon lézer: Hajszálerek, értágulatok, tűzfoltok, éranyajegyek, kötőszöveti növedékek, ún. 'bibircsókok', egyes szemölcsök eltávolítása, seprűvénák (pókhálószerű visszerek) kezelése, Keloidos hegek lapítása, rosacea (borvirágos orr) karbantartása Rubin lézer, Nd-Yag lézerek: szőrtelenítés, tetoválások és öregségi májfoltok, napégés utáni szeplők eltüntetése Ráncfeltöltés: szájkontúr, ajakfeltöltés, száj körüli redők kisimítása természetes anyaggal, hyaluronsavval, vagy saját zsírral, ami nagyobb defektusok kitöltésére is alkalmas Anyajegyek számítógépes elemzése, nyilvántartása, melanoma kiszűrése

Dr. Rose

Dr. Rose

Diéta és testedzés ellenére meglévő zsírpárnák eltávolítása, a test kontúrjának korrekciója zsírszívás útján lehetséges. Leggyakrabban a has, a csípő, a tomportáj, a deréktáj, combok belső illetve külső felszínén felszaporodott zsírszövet eltávolítása történik.

Dr. Rusz Zoltán

Dr. Rusz Zoltán

Álmodozott már ÖN iarról, hogy megváltozatja testét, hogy még szebb és fiatalabb lesz? Ez már nem láom, hanem egy elérhető lehetőség. Dr. Rusz Zoltán tud Önnek segíteni. Látogasson el a doktor úr honlapjára. Itt elolvashatja dr. Rusz Zoltán szakmai önéletrajzát, és megtekintheti a referencia munkáiról készült fotókat. Ezek a fotók mutatják a legjobban, hogy milyen minőségű munka folyik a doktor úrnál. A műtétek a Róbert Károly magánkórházban történnek. Az árakról az Árak menüpont alatt lehet tájékozódni.

Driss Plasztika

Driss Plasztika

Orvosaink széleskörű nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek, valamint tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery ( IPRAS ) és a Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak ( MPHEST ).

Tuti menü