Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsírleszívás - a témában írták képes leírás - Zsírleszívás.tlap.hu
részletek »

Zsírleszívás - a témában írták - Zsírleszívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsirleszivas.tlap.hu » Zsírleszívás - a témában írták
Keresés
Találatok száma - 11 db
A zsírleszívás műtéti technikái

A zsírleszívás műtéti technikái

A zsírleszívás legújabb módszerét, az úgynevezett hatásnövelt (PAL - Power Assisted Liposuction) vibrációs zsírleszívást alkalmazzuk, ami egy speciális, nagy hatásfokú vibrációképes készülék alkalmazása a plasztikai beavatkozás során, ami a hagyományos módszernél sokkal kíméletesebbé és gyorsabbá teszi a műtétet. A plasztikai sebész számos kérdést fog feltenni Neked az egészségeddel, életviteleddel kapcsolatban (egészségi állapot, gyógyszerérzékenység, korábbi műtétek, jelenleg szedett gyógyszerek). Fontos tudnia arról, ha bármilyen keringési rendellenességed van, visszeresek a lábaid, vagy korábban mélyvénás trombózisod volt, mert ezek nagy mértékben növelik a műtét kockázatát. Plasztikai sebészed ezek figyelembevételével tervezi meg a műtéted. A plasztikai sebész leméri a műtendő testrészed és fényképet készít orvosi dokumentáció céljából. Fontos tudnod, hogy egy zsírleszívás alkalmával max. 2 liternek megfelelő zsírt lehet eltávolítani, ezért lényegesen könnyebb nem leszel a műtét után, az alakod azonban kecsesebb, formásabb és esztétikusabb lesz.

Fontold meg!

Fontold meg!

A zsírleszívás pár éve még hátborzongatóan hangzott, ma már teljesen természetes, ha valaki így akar megszabadulni a problémás testtájakra rakódott fölöslegétől.Tanácsaink segítenek abban, hogy a műtét előtt felelős döntést hozhass.

Karcsúság hangsebességgel

Karcsúság hangsebességgel

Míg pár éve luxusnak számított a plasztikai sebészet szolgáltatásainak igénybevétele, ma már nem lepődünk meg azon, ha valakiről azt halljuk, ilyen beavatkozáson esett át. Az egyik leggyakoribb esztétikai célú műtéti beavatkozás a zsírleszívás (liposzukció), melynek számos technikája létezik. Ezek egyike az ultrahangos zsírleszívás.

Kérdések és válaszok - A fogyókúráról

Kérdések és válaszok - A fogyókúráról

Névtelen kérdezési lehetőség az oldalon rengeteg témakörben, kérdezz te is névtelenül kedvedre, vagy böngészd már meglévő kérdéseink adatbázisát! Kérdezz bátran hisz kiléted névtelen marad! Néhány témánk: Állatok, szerelem, egészség, betegségek, hobby kreativitás, esküvő, gyermekek, internet és számítástechnika

Kinek ajánlott a zsírleszívás?

Kinek ajánlott a zsírleszívás?

A zsírleszívást sokan tévesen összekeverik a fogyasztó kezelésekkel. Ettől nem lesz valaki látványosan vékonyabb, formásabb viszont annál inkább. Olvasd el, mit tanácsol szakértőnk, Dr. Falus György plasztikai sebész!

Leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás

Leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás

Az egyik leggyakrabban végzett plasztikai sebészeti beavatkozás a zsírleszívás (liposuctio). Az alakformálásnak ez a módszere az 1970-es évek végétől terjedt el világszerte. Az zsírleszívás eljárását Dr.Fischer Árpád magyar származású sebészorvos fejlesztett ki Olaszországban. Alapelve: a felnőtté válás után zsírsejtjeink száma nem változik, csak méretüket változtatják a sejtek: növelik vagy csökkentik. Így ha eltávolítjuk a zsírsejteket, a szervezet nem pótolja azokat. Így a test formáját, kontúrját zavaró zsírpárnák viszonylag egyszerű módon megszüntethetőek. Azonban az egész testre kiterjedő, nagy területen, a fogyókúra helyett nem végezhető zsírleszívás! Kisebb területek kontúrjának korrekciójára igazán hatásos ez a módszer.

Miért is van szükség rá?

Miért is van szükség rá?

Kérdezhetnénk, amikor edzéssel is el lehet tüntetni a felesleget. Vannak olyan emberek, akiknél felhalmozódik különböző területen olyan zsír, amit képtelen leégetni magáról, bárhogy edz és tényleg zavaró. A leszívás egyszerű, bemész a dokihoz és megbeszéled vele, hogy hol van a testtájék, ahol nem kívánod látni a többletet. Persze nem lehet lefogyni amennyit csak akarsz, mert maximum 2 litert lehet leszedni. Természetesen esztétikusan, sokkal mutatósabb lesz az a bizonyos rész.

Sebészeti megoldások

Sebészeti megoldások

A zsírleszívás alakformálásra alkalmas, a fogyókúrát nem helyettesíti. Elsősorban az alhasat, a csípőt, a tomport és a belső combot szokták ezzel a módszerrel korrigálni - a fogyás nem is igen mérhető, maximum 1-2 kg-val lesz kevesebb a páciens. A beavatkozást 80 százalékban nők kérik, de férfiak is jelentkeznek has-, illetve mellkisebbítő plasztikára.

Tájékoztató

Tájékoztató

A különböző testtájakon helyileg felszaporodott zsírszövet kontúreltérést okoz, és ez esztétikai valamint pszichés panaszokhoz vezethet. Bár általában kisebb mennyiségű zsírszövet lokális lerakódásáról van szó, bizonyos testtájakon (pl. a has köldök alatti területe, a csípők, a comb külső része stb. ) szinte lehetetlen ettől a feleslegtől megszabadulni fogyókúra vagy torna által. Ebben az esetben javasolt a zsírleszívás műtétje, ami a páciensnek nem tetsző arányok megváltoztatására szolgál a bőr alatti zsírszövet vastagságának csökkentésével.

Hirdetés
Viszlát nagy méret

Viszlát nagy méret

Kevés ember elégedett a fizikai adottságaival. Testünk átalakításában a plasztikai sebészet lehet segítségünkre. Arra is van megoldás, ha egy-egy makacs zsírpárnától szeretnénk megszabadulni. A zsírleszívás ma már rutin-beavatkozásnak számít.

Zsírleszívás

Zsírleszívás

A zsírleszívás a közhiedelemmel ellentétben komoly műtét. A beavatkozás nem helyettesíti a fogyókúrát, inkább alakformálásra, bizonyos testtájak korrekciójára alkalmas. Ezen belül főleg az alhas, a csípő, a derék, a comb területének igazítása érdekében illetve a fogyókúrát követően megmaradó, mozgással hatékonyan el nem távolítható zsír eltüntetésére javasoljuk. A műtét általában altatásban tizenkét órás megfigyeléssel történik, melynek során a sebész csupán néhány kicsi metszést ejt és ezen keresztül távolítja el a felesleges zsírszövetet. A műtétet követően azonban néhány hétig az adott testtájon testszorító viselése szükséges.

Tuti menü