Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsírleszívás - Egyéb Alternatívák képes leírás - Zsírleszívás.tlap.hu
részletek »

Zsírleszívás - Egyéb Alternatívák - Zsírleszívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsirleszivas.tlap.hu » Zsírleszívás - Egyéb Alternatívák
Keresés
Találatok száma - 10 db
Kérdések és válaszok - A diétáról

Kérdések és válaszok - A diétáról

Honlapunkon bárki írhat ki új kérdést, vagy válaszolhat a mások által feltett kérdésekre, vagy egyszerűen csak böngészheti az oldalt információért a jelenlegi kérdések és válaszok között. Szaktanácsadások és számtalan lehetőség vár, hogy segítség a tanácsadást / válaszadást. Kérdezzen ön is rengeteg témakörben névtelenül! Kérjen segítséget vagy segítsen másoknak.

Mezoterápia

Mezoterápia

Mezoterápiás testkezelések: speciális kozmetikai, esztétikai kezelések, melyek a hatóanyag koncentrátumok 100%-osan precíz kötőszövetbe juttatása következtében, képesek a zsírbontásra, cellulit kezelésre, feszesítésre. Kéthetente, egy kezelést végzünk, és általában 4-6 kezelés körül kell egy-egy zsírdepó eltüntetéséhez.

Mezoterápia, mezoterápiás kezelések

Mezoterápia, mezoterápiás kezelések

A zsírbontás eleve egy nem könnyű feladat. Sem a kozmetikusnak, sem a vendégeknek. Én már csak tudom...mert mióta eszemet tudom, küzdök a kilóimmal, és 7 éve foglalkozom fogyasztással, több mint 1000 vendégem volt ez idáig. Némelyik hiper-szupernek tűnő gép tulajdonos könnyelműen kijelenti, hogy az ő gépével tuti, és végleges ilyen olyan eredmény születik... Aztán mégse... az eredmény elmarad, a vendég pénze meg elugrott. Ezzel csak arra akarok kilyukadni, hogy csodák nincsenek, legyen egy gép akármilyen futurisztikus kinézetű, csodamasina, fenntartásokkal kell kezelni, mert közel se hozzák azokat az eredményeket mellyel a gyártók hitegetik a kozmetikusokat, csak hogy eladják őket jó drágán. Nagyon sok gépet ismerek, és próbáltam ki. Jóformán minden új technológiát. És nagyon kevés közülük, amelyik meggyőzött arról, hogy dolgozni is érdemes vele.

Mezoterápiás zsírbontás

Mezoterápiás zsírbontás

Az egyik, és ez kevésbé hatékony, amelynek során a zsírsejtek anyagcseréjét fokozó anyagokat juttatnak be, ilyen pl. az L-karnitin, koffein, procain, különféle növényi kivonatok, stb. Ezt a típusú kezelést heti rendszerességgel kell végezni, ebből 5-10 alkalom szükséges. Ezen módszer hosszútávú eredményessége kétséges, hiszen a mesterségesen kiéheztetett, 'kipréselt' zsírsejtek a kezelés után egy bizonyos idővel (akár hetekkel) ismét felszívhatják magukat, meghíznak eredeti nagyságukra. A kozmetikai szalonok többségében ezt a kezelést végzik.

Molly-Moletti

Molly-Moletti

Szalonunkban a legmodernebb technológiát állítjuk a hatékony alak - és arcformálás szolgálatába. Műtéti beavatkozások nélkül, fájdalommentesen segítünk látványos eredményeket elérni a testtájak karcsúsításában, tökéletesítésében, az arc tónusának javításban, az öregedés hatásainak csökkentésében. A kezelések eredményességét mérésekkel folyamatosan ellenőrizzük.

Orvosi mezoterápia

Orvosi mezoterápia

Jelenleg a diétán és a testmozgáson kívül a tudomány 2 eljárást ismer a zsírpárnák biztonságos és végleges eltávolítására. Az egyik, már évtizedek óta ismert módszer a plasztikai sebészeti zsírleszívás, a másik pedig a mezoterápiás kezelés. A zsírleszívás lényege tulajdonképpen műtéti technikával az adott zsírpárna Mechanikai úton történő fellazítása majd eltávolítása. Ezzel szemben a mezoterápia Biokémiai úton működik, azaz a kezelés során egy apró hajszálvékony tűvel a zsírpárnába olyan anyagokat juttatunk, amelyek a zsírsejtekre vannak hatással. Jelenleg kétféle megoldás létezik itt is.

Tűnélküli Mezoterápia

Tűnélküli Mezoterápia

Világújdonság a kozmetikai kezelésekben.Tapasztalja meg a tű nélküli mezoterápia előnyeit: nincs tű, nincs fájdalom, nincs bevérzés. Lokális hatóanyag bevitelt jelent mely sejtszintű megújulást eredményez. Bőrfiatalítás során a hatóanyagok a bőr mély rétegébe kerülve maximálisan és mélyen hidratálja a bőrt, ezáltal kisimítja a vízhiányos ráncokat, lassítja az öregedési folyamatot. A bőr feszesebbé, teltebbé, simábbá és sugárzóbbá válik, a ráncok érzékelhetően csökkennek.Nagy hatékonysággal kezelhetők: arc, nyak, dekoltázs. Az eredmény már az első kezelés után látszik.

ultrahangos zsírbontás

ultrahangos zsírbontás

A testünk felépítését alapvetően két dolog határozza meg, az étrend és a genetikai adottságok. A legfontosabb tudatosítani azt magunkban, hogy a zsírleszívás nem helyettesítheti a fogyókúrát, de jó kiegészítője lehet. Fontos, hogy csak reális eredményeket várjunk, mert a meglévő tulajdonságok befolyásolják a beavatkozás kimenetét. Ha elérhetetlen célokat tűzünk ki, akkor előfordulhat, hogy csalódunk. A technológia fejlődésének köszönhetően ma már lehetőség van ultrahangos zsírbontásra, mely a legjobb a zsírleszívás területén.

Ultrahangos zsírbontás

Ultrahangos zsírbontás

Az ultrahangos zsírbontó kezelések során a bőr állapotában gyors javulás áll be, az izmok tonizáltabbá válnak és a bőr petyhüdtsége megszűnik. A hegek nyom nélkül gyógyulnak. A cellulitisz és a stria esetében is jelentős javulás érhető el. Igen hatékony segítőtárs az arc fiatalon tartásában és a test kondíciójának megőrzésében. A nők legnagyobb problémájának a cellulitisznek megoldásában mérföldkövet jelent használata. A felesleges zsírszövetek gyors feldolgozását segíti ezáltal gyors átmérő fogyást tesz lehetővé miközben a bőrt kisimítja felületét egyenletessé formálja.

Hirdetés
Ultrashape kezelés kontra zsírleszívás

Ultrashape kezelés kontra zsírleszívás

Az Ultrashape egy újfajta eljárás, melynek során külsőleg alkalmazott ultrahang segítségével végeznek zsírbontást. Az amerikai plasztikai sebészek 2008-ban még a zsírleszívás mellett álltak. Mi a tendecia hazánkban? Az Ultrashape egy újfajta eljárás, melynek során külsőleg alkalmazott ultrahang segítségével végeznek zsírbontást a subcutan réteg területén. Azonban nem hoz olyan látványos eredményt, mint a sebészi eljárás. Toby G. Mayer, MD az Amerikai Arcplasztikai és Helyreállító Műtéti Akadémia (AAFPRS) tagja szerint ha valaki nagyobb zsírfelesleggel küzd, mindenképp a zsírleszívást válassza, ugyanis annak során véglegesen eltávolítják a feleslegben felhalmozódott zsírsejteket. Ugyanakkor a zsírleszívás sebészi beavatkozást* igényel és minimum 4 nap munkából való kieséssel jár.

Tuti menü