Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsírleszívás - Hírek, Cikkek, Érdekességek képes leírás - Zsírleszívás.tlap.hu
részletek »

Zsírleszívás - Hírek, Cikkek, Érdekességek - Zsírleszívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsirleszivas.tlap.hu » Zsírleszívás - Hírek, Cikkek, Érdekességek
Keresés
Találatok száma - 20 db
Dolgozz mellműtétért és zsírleszívásért cserébe!

Dolgozz mellműtétért és zsírleszívásért cserébe!

Petra Kalivodova hét nővértársával együtt három évvel ezelőtt lépett be az alkalmazott hiánnyal küzdő klinikához - egy általa szabadon megválasztható plasztikai műtétért cserébe. Az ajánlat mindenképpen érdekesnek hangzott - meséli a 31 éves Kalivodova, nagy szakértelemmel rögzítve a tűt az injekciós tűbe, miközben egy fényképhez áll modellt az Iscare klinikán.

Döbbenet

Döbbenet

A Hastings Center Report című lapban megjelent cikk szerint az ázsiai gyermekek szülei igen gyakran végeztetnek blefaroplasztiát gyermekükön, aminek során a gyermekek mandulavágású szemét nyugati formájúra alakítják. Ez a műtét különösen népszerű az Egyesült Államokban, a szülők ugyanis azt hiszik, gyermekük könnyebben érvényesülhet az életben, ha nyugati kinézete van.

Elcsúfult a plasztikáktól a szétműtött sztármami hasa

Elcsúfult a plasztikáktól a szétműtött sztármami hasa

A korosodó sorozatsztár bikiniben tette közszemlére a zsírleszívás gusztustalan következményét, hasa ugyanis ijesztően festett. Lisa Rinnát a hétvégén örökítette meg egy szemfüles lesifotós Malibuban. A 46 éves amerikai színésznő a képek tanúsága szerint nagyon élvezte a vakációt férjével, Harry Hamlinnel együtt. A pár boldogan és büszkén sétált végig a napsütötte tengerparton.

Emberi zsírért gyilkoltak

Emberi zsírért gyilkoltak

A perui hatóságok egy brutális gyilkosságsorozat nyomára bukkantak, amelyben emberek tucatjait ölték meg azért, hogy a testükből kinyert zsiradékot jó pénzért eladják gyógyszeripari és kozmetikai cégeknek - Európába is. A limai rendőrség azt állítja, hogy nemrég letartóztatott egy férfit, akinél bizonyíthatóan emberi zsiradék volt.

Ijesztően szétplasztikázott sztárpasik!

Ijesztően szétplasztikázott sztárpasik!

Orrplasztika, szemhéjfelvarrás, zsírleszívás - nem csak a nők élnek vele, bizony az erősebbik nem gyengéje is lehet a plasztikai sebészet. Szó szerint gyengéje... Összegyűjtöttük a legtúlzóbb melléfogásokat.

Karcsúsodás műtéti beavatkozás nélkül

Karcsúsodás műtéti beavatkozás nélkül

Csúcstechnika az alakformálásban közel Önhöz. UltraShape - az alakformálás világújdonsága, ultrahangos zsírlebontás. Kevés olyan ember van a világon, aki maradéktalanul elégedett lenne az alakjával. Az alakjukkal elégedetlen nők és férfiak többsége, a bőr alatti zsírszövet lokális felszaporodását tartja a legnagyobb problémának. Az ettől való megszabadulás lehetőségét néhány évvel ezelőtt még csak a plasztikai sebész által elvégzett zsírleszívás jelentette. Ez az eljárás sokak - főleg férfiak - számára elképzelhetetlen, tekintve, hogy igen fájdalmas, altatásban, műtéti úton végezhető, hosszú lábadozás követi és nem utolsó sorban a felület egyenetlen maradhat. Erre a problémára megoldásul fejlesztette ki az UltraShape cég a Contour I. készüléket. Kecskeméten a Slim Team Kft. használ egy ilyen gépet.

Leszívják a zsírt a Jóban Rosszban sztárjáról

Leszívják a zsírt a Jóban Rosszban sztárjáról

Cseke Katinkának elege van a fölös kilókból, ezért sebészkés alá fekszik - zsírleszívása lesz. A Jóban Rosszban sztárja a Napi Ász érdeklődésére elmondta: azért döntött így, mert vannak a testén olyan területek, amikről egyszerűen nem tudja leadni a plusz kilókat. A színésznő műtétje eredetileg múlt péntekre volt kitűzve, ám az betegsége miatt elmaradt.

Már a 11 éves brit lányok is kés alá feküdnének

Már a 11 éves brit lányok is kés alá feküdnének

A brit középiskolás lányok közel fele szeretne plasztikai sebész kése alá feküdni. Általában lézeres kezelést, zsírleszívást vagy kozmetikai műtétet szeretnének az ideális külső elérése érdekében. A Girl Guides kutatása kiderítette, hogy a 11-16 éves korosztály 46 %-a, a 16-20 évesek 50 %-a elfogadná plasztikai műtétet azért, hogy karcsúbb vagy csinosabb legyen.

Nagyobb mellet saját zsírból!

Nagyobb mellet saját zsírból!

A zsírleszívás során kinyert zsírszövet újbóli - például mellnagyobbítás céljára történő - felhasználását régóta vita tárgyát képezi. Egy új kutatás szerint a módszerrel ki lehetne váltani a sok szövődményt okozó implantátumokat.

Hirdetés
Nem túlzás a nyolc kilós kebel?

Nem túlzás a nyolc kilós kebel?

Mellplasztika, homlokfelvarrás, szemhéjtetoválás, orrplasztika, szájfeltöltés és zsírleszívás. Ilyen és ehhez hasonló sebészeti beavatkozáson estek át a Miss Plastic Hungary döntős lányai. A válogatáson persze előfordultak szélsőségek is: volt, aki több mint nyolc kilós kebleit tette közszemlére.

Plasztikai műtétek tb. támogatásáról, árairól

Plasztikai műtétek tb. támogatásáról, árairól

A plasztikai műtétek tb. támogatásának jelenlegi gyakorlata (2006 július 1-től) A plasztikai műtétek árairól, részletfizetési lehetőségről Az Országos Egészségbiztosítási Pénztár (OEP) közkeletű néven a 'tb' 2006. július 1-i hatállyal felfüggesztette nagyon sok, elsősorban helyreállító jellegű plasztikai sebészeti beavatkozás finanszírozhatóságát. Így az ezen az alapon eddig elvégzett plasztikai műtéteket sem lehet jelenleg állami egészségügyi intézetben (amelyekkel az OEP szerződött ilyen ellátásra) támogatott műtétként elvégezni, csak térítés fejében. A támogatási rendszer helyreállítása, illetve az ebbe a körbe tartozó műtétek, beavatkozások meghatározása folyamatban van, de nincs jelenleg információ arról, hogy mikor alakul ki a végleges rendszer. Az országban kiterjedten található magánorvosi praxisokban a műtéteknek szabott ára van, mely intézetenként eltérő, sőt jelentősen eltérhetnek egymástól.

Plasztikai műtétek: mennyiért feküdne kés alá?

Plasztikai műtétek: mennyiért feküdne kés alá?

A legkeresettebb szépészeti műtétek a mellkorrekciók, a zsírleszívás és a hasplasztika. Miért fekszenek kés alá, s milyen szövődményekkel számolhatnak a szépülni vágyók? Körkép a plasztikai beavatkozásokról.

Sebészkés alá fekszenek a sógornők

Sebészkés alá fekszenek a sógornők

A szebbé válás érdekében egyre több nő fekszik kés alá, aminek persze a plasztikai sebészek örülnek a legjobban: egy most készült felmérés szerint a 14 éven felüli osztrák nők nyolc százaléka vetette már alá magát különféle 'kozmetikai-gyógyászati' beavatkozásnak.

Sokkoló

Sokkoló

Egy beverly hills-i plasztikai sebészt azzal vádolnak, hogy zsírleszívásból származó emberi zsírt használt autója üzemanyagaként. Alan Bittner állítólag összegyűjtötte az emberi zsírt és biodízel formájában saját és barátnője autójának üzemanyagaként hasznosította újra. Jelenleg a kaliforniai közegészségügyi hivatal vizsgálja az ügyet.

Szemhéj plasztika

Szemhéj plasztika

Weboldalunkon számos olyan információt megtalálhat az esztétikai műtétekről, és a modern plasztikai beavatkozásokról, melyekre szüksége lehet a műtét esetén. Tájékozódjon honlapunkon, ha plasztikai műtéti beavatkozás előtt áll, vagy tervezi azt. Több szempontot is érdemes figyelembe kell venni; az ár és a minőség is egyaránt fontos a műtétek esetén. Emellett a kiadásokat is érdemes figyelembe venni. A részletekről olvashat. Weblapunkon egyszerűen és könnyen tájékozódhat, ha részletes információra van szüksége a plasztikai sebészetről és a kapcsolódó eljárásokról. Nézzen körül oldalunkon, ha szakszerű és kiemelkedő színvonalú beavatkozásokat keres, melyek esetében a szaktudás és a modern eljárások egyaránt számítanak. A profi plasztikai sebészet számunkra elsődleges. Jó, ha tudja, hogy az ár és a minőség is fontos a plasztikai műtétek esetén.

Újabb zsírleszívást akar

Újabb zsírleszívást akar

Újabb zsírleszívást akar az elhájasodott celebmaca - Válással fenyegette meg férje: A zűrös életvitelű híresség néhány hónap alatt megdöbbentően visszahízott, a mértéktelen evést pedig nem képes abbahagyni.

Újrahasznosítás a plasztikai sebészetben

Újrahasznosítás a plasztikai sebészetben

Egy új kutatás szerint a zsírleszívás során kinyert zsírszövetet fel lehet használni mellnagyobbításra, kiváltva ezzel a sok szövődményt okozó implantátumokat. A zsírszövet ilyen jellegű felhasználása régóta vita tárgyát képezi. Ellenzői szerint nincs elég vizsgálati eredmény a beavatkozásról, a mellbe beültetett zsírszövet idővel felszívódhat vagy elmeszesedhet.

Tuti menü