Magyarország nyitólapja
nyitólapomnak
kedvenceimhez
Az oldal ismertetése
Zsírleszívás - Plasztikai sebészetek képes leírás - Zsírleszívás.tlap.hu
részletek »

Zsírleszívás - Plasztikai sebészetek - Zsírleszívás.tlap.hu

Képes leírás

Itt vagy: zsirleszivas.tlap.hu » Zsírleszívás - Plasztikai sebészetek
Keresés
Találatok száma - 20 db
Alak Stúdió

Alak Stúdió

A műtétek alkalmával a plasztikai sebész munkáját kiemelkedő szakmai felkészültségű, tapasztalt altatóorvosok, altató szakasszisztensek, műtősnők, műtőasszisztensek, a betegellátás legkomplikáltabb területein is jártas egészségügyi személyzet végzi. A díjtalan konzultáció során plasztikai sebészeti vizsgálat, részletes szóbeli és írásbeli tájékoztatás történik. Néhány műtéttípusnál lehetséges a számítógépes modellezés is. Műtét előtti és utáni képeket tartalmazó fotóalbumok megtekintésére is lehetőség van. A konzultációra előzetesen, telefonon lehet időpontot egyeztetni.

ARS Medica

ARS Medica

Az Ars Medica Lézerklinika sebészeti rendelőjében 1992. június 14.-én kezdtük a rendelést. Először CO2 lézerrel végeztünk kisebb sebészeti beavatkozásokat, elsősorban szemölcsök és anyajegyek eltávolítását, majd évről évre egyéb szakterületekkel bővítettük a klinika tevékenységi körét. 1994-ben három műtővel, kórtermekkel, vizsgálókkal és egyéb kiszolgáló egységekkel felszerelt egynapos sebészeti központot indítottunk be. Egy-, és kétágyas klimatizált kórtermeinket nővérhívóval, telefonnal, tévével, internet hozzáféréssel alakítottuk ki, az étkezést biztosítjuk. A különféle orvosi szakterületek bevonásával, és a műszerpark folyamatos bővítésével, ma már altatásban végzett, akár több napos ápolást igénylő műtéteket is el tudunk végezni.

Dr. Lányi Cecília

Dr. Lányi Cecília

Zsírleszívás: ultrahangos zsíroldás Argon lézer: Hajszálerek, értágulatok, tűzfoltok, éranyajegyek, kötőszöveti növedékek, ún. 'bibircsókok', egyes szemölcsök eltávolítása, seprűvénák (pókhálószerű visszerek) kezelése, Keloidos hegek lapítása, rosacea (borvirágos orr) karbantartása Rubin lézer, Nd-Yag lézerek: szőrtelenítés, tetoválások és öregségi májfoltok, napégés utáni szeplők eltüntetése Ráncfeltöltés: szájkontúr, ajakfeltöltés, száj körüli redők kisimítása természetes anyaggal, hyaluronsavval, vagy saját zsírral, ami nagyobb defektusok kitöltésére is alkalmas Anyajegyek számítógépes elemzése, nyilvántartása, melanoma kiszűrése

Dr. Rusz Zoltán

Dr. Rusz Zoltán

Álmodozott már ÖN iarról, hogy megváltozatja testét, hogy még szebb és fiatalabb lesz? Ez már nem láom, hanem egy elérhető lehetőség. Dr. Rusz Zoltán tud Önnek segíteni. Látogasson el a doktor úr honlapjára. Itt elolvashatja dr. Rusz Zoltán szakmai önéletrajzát, és megtekintheti a referencia munkáiról készült fotókat. Ezek a fotók mutatják a legjobban, hogy milyen minőségű munka folyik a doktor úrnál. A műtétek a Róbert Károly magánkórházban történnek. Az árakról az Árak menüpont alatt lehet tájékozódni.

Driss Plasztika

Driss Plasztika

Orvosaink széleskörű nemzetközi gyakorlattal rendelkeznek, valamint tagjai az International Confederation of Plastic, Reconstructive and Aesthetic Surgery ( IPRAS ) és a Magyar Plasztikai helyreállító és Esztétikai Sebész Társaságnak ( MPHEST ).

Empire Szépségklinika

Empire Szépségklinika

Számos előnyt kínálunk az európai betegbiztosítókkal szerződött pácienseink számára is. Klinikánk 1200 négyzetméteren szolgálja a legbiztonságosabb módon az Ön egészségét és szépségét. XXI. századi technológiával felszerelt műtőnk és rendelőink a modern orvostudomány hírnökei. Kényelmes várónk és otthonos betegszobáink a komfortérzetet hivatottak sugallni és biztosítani minden kedves idelátogató számára. Nemzetközileg elismert orvosaink, munkatársaink szakmai elhivatottságukon túl belsőséges légkört teremtve állnak az Ön rendelkezésére. Lelkiismeretes kollégáink teljes diszkrécióban gondoskodnak a hozzánk érkező páciens és hozzátartozója kényelméről és nyugalmáról.

Fájdalom mentes zsírleszívás a Pap Plasztikától

Fájdalom mentes zsírleszívás a Pap Plasztikától

Professzionális, fájdalommentes zsírleszívás Dr. Pap Péter jóvoltából, a Virányos klinikán. Plasztikai sebészeik több éves szakmai tapasztalattal rendelkeznek, precízen végzik munkájukat, a legmodernebb orvosi eszközök és felszerelések állnak a rendelkezésükre. A zsírleszívás mellett végeznek többek között mellnagyobbítást, hasplasztikai műtéteket, orrplasztikát, ajakfeltöltést, visszérkezelést és más egyéb beavatkozást is. A klinika a XII. kerületben található, kényelmesen megközelíthető helyen.

Gacs János plasztikai sebész szakorvos

Gacs János plasztikai sebész szakorvos

Gacs János vagyok, 1965-ben születtem. Jelenleg szakorvosként és sebészként dolgozom, továbbá adjunktusként tevékenykedem.A Magyar Sebész Társaság és a Magyar Plasztikai és Helyreállító Sebész Társaságnak is tagja vagyok. Két gyermekem van, nős vagyok. Hobbijaim a vitorlázás, a síelés és a Kitesurf.

Interplasztika sebészet

Interplasztika sebészet

A Szegedi Orvostudományi Egyetem elvégzése, illetve a diplomám megszerzése után 5 évet Damaszkuszban, a Fővárosi Központi Kórházban dolgoztam, majd ezt követően Budapesten, a Péterfy Sándor utcai kórház, illetve a fővárosi Szent István Kórház lett a munkahelyem. Szakvizsgát általános sebészetből 1984-ben, plasztikai sebészetből 1987-ben tettem. A tudományos érdeklődési területem középpontjában az elmúlt években az 'Emlőnagyobbítás heg nélkül, hasplasztikával összekombinláva' témakör állt, melyről publikációk is megjelentek. Rendszeres résztvevője vagyok a hazai és a nemzetközi kongresszusoknak, konferenciáknak, orvos-továbbképző tanfolyamoknak.

Hirdetés
Kelemen Ottó

Kelemen Ottó

1992-ig csak általános sebészeti műtéteket végeztem. 1993-ban kezdtem el a plasztikai sebészeti gyakorlat megszerzését. Ma már több mint 15 éves plasztikai sebészeti gyakorlattal és tapasztalattal rendelkezem. A kórházi-klinikai munkavégzés magába foglalta a helyreállító (rekonstruktív) és a szépészeti (esztétikai) plasztikai műtéteket, továbbá a hasi és a minimál invazív (ún. laparoscopos) műtéteket és az úgynevezett határterületi, valamint multidiszciplináris beavatkozásokat is. Az évente elvégzett (átlagosan több száz különféle típusú és nagyságú) műtét révén sokrétű manuális tapasztalatot tudtam szerezni. Sajnálatos (döntően rajtam kívül álló!) okok és körülmények miatt 2009. februárjától az utóbb említett két szakterületnek a hétről-hétre történő, hivatásszerű gyakorlását átmenetileg fel kellett adnom, és munkahelyet változtattam. Az esztétikai beavatkozások adják munkám döntő hányadát. A hajátültetés kivételével az esztétikai műtétek széles skáláját végzem (arc-, nyak-, szemhéj-, fül-, orrplasztikák, zsírszívás, comb- és karplasztika, alakformálás, stb.). A különféle emlőplasztikák és hasplasztikák a kedvelt műtéteim.

Mellplasztika

Mellplasztika

Ön is szeretne még szebb és fiatalabb lenni? Ez nem egy elérhetetlen vágy, velem sikerülni fog. Dr. Rusz Zoltán, plasztikai sebész vagyok. Nézzen be honlapomra, ahol megtalálja a referencia munkáimról készült fotókat, illetve ugyanitt elolvashatja szakmai önéletrajzomat is. A műtéteknek a Róbert Károly magánklinika ad helyet. Erről az intézményről találhat információt a neten. Honlapomon minden műtétről fog találni egy rövid leírást, ami segíteni fog a döntéshozatalba, de a weboldalon található elérhetőségek bármelyikén megkereshet engem.

Plasztikai sebészet, lézeres szőrtelenítés - monalisacentrum.com

Plasztikai sebészet, lézeres szőrtelenítés - monalisacentrum.com

A Mona Lisa Lézerklinika szolgáltatásai: Lézeres szőrtelenítés, végleges szőrtelenítés, plasztikai sebészet, bőrfeszesítés, ránctalanítás, szemhéjplasztika, mellnagyobbítás. Hivatásunknak tekintjük, hogy a legmodernebb eljárások segítségével harmóniába hozzuk a fiatalos lelket a testtel. Részletesebb információkért kérjük keresse fel honlapunkat. Köszönjük!

Plasztikaisebész Portál

Plasztikaisebész Portál

Bizonyára Ön is elgondolkodott azon, hogy miként tudná még jobban érezni magát a bőrében? Itt a nyár, szeretne újra a régi bikinijébe bújni, vagy netán nagyobb keblekre vágyik, vagy nagyobb önbizalomra? Honlapunkat azért hoztuk létre, hogy megkönnyítsük Önnek a választást, akár plasztikai sebészeti, akár szépészeti beavatkozást választ.

RadiantSkin

RadiantSkin

A nők 80%-a nap mint nap szembesül azzal a ténnyel, hogy bármilyen megerőltetés ellenére, vannak olyan testrészei, amelyen nem tudja ledolgozni a zavaró zsírpárnákat. Ma már ismertek ugyanis olyan hatóanyagok, amelyeknek a zsírpárnába történő beadása a zsírszövet helyi 'lefogyását' idézik elő. E kezelést a speciális injekciós kezelésekkel foglalkozó orvostudományi szakág, a mezoterápia gyakorolja. A mezoterápiás zsírszobrászattal az erre szakosodott, mezoterápiás képzettséggel rendelkező orvosok foglalkoznak.

RoyalClinics - végleges szőrtelenítés, alakformálás

RoyalClinics - végleges szőrtelenítés, alakformálás

Az orvos-esztétikai központ Belvárosi központunk könnyen megközelíthető helyen, patinás környezetben várja Önt, amennyiben szépülni kíván, szeretne egészségesebb bőrre szert tenni, vagy alakján, megjelenésén változtatni. Küldetésünk az, hogy segítsünk életminőségén javítani. Minden támogatást megadunk ahhoz, hogy elérje áhított alakját, megszabaduljon zavaró bőrproblémáitól, és egészségi állapota javuljon. Komplett megoldással szolgálunk, és a kezelési program elejétől a végéig Ön mellett állunk és segítünk elérni céljait. Tesszük mindezt orvosi háttérrel, tapasztalt kezelőkkel, és csúcstechnológiát képviselő, egyedülálló berendezésekkel és nemzetközi szinten elismert hatóanyagokkal.

Sikos Plasztikai Sebészet

Sikos Plasztikai Sebészet

Önálló magánklinikánk 1992 óta működik folyamatosan azonos helyen, azonos telefonszámmal. 2010-ben tehát már 18éve működik folyamatosan és sikeresen! A klinika előtt kényelmesen lehet a nagy parkolóban hagyni a gépkocsikat a látogatás idejére. 2004-ig 100 m2- en zajlott a betegellátás. Ekkor a paciensek igényei alapján, a még magasabb szintű kiszolgálás érdekében a magánklinika területét 200 m2-re növeltük. Teljes felújítást, modernizálást végeztünk igényes anyagok és berendezések alkalmazásával.. A magánklinika így jelenleg megfelel a legmagasabb szintű követelményeknek úgy szakmai szempontból, mint építészeti és esztétikai összhatás szempontjából. Célunk az volt, hogy hideg kórházi légkör helyett nagyon otthonos, kényelmes és barátságos körülményeket teremtsünk. A meleg környezet és a paciensekre fordított gondos emberi-szakmai figyelmünk a záloga annak hogy mindenki otthonosan és biztonságban érzi magát nálunk. A Sikos Esztétikai, Plasztikai Sebészeten elsősorban esztétikai- plasztikai sebészeti (kozmetikai sebészet. szépségsebészet ) műtéteket , beavatkozásokat végzünk.

Silvermount Plasztikai Sebészet

Silvermount Plasztikai Sebészet

Ha elégedetlen keblei méretével vagy formájával, ha gyorsan szeretne megszabadulni néhány kilótól vagy el szeretné tüntetni azokat a fránya szarkalábakat, akkor a Silvermounth plasztikai sebészet segíthet Önnek. Legkedveltebb szépészeti beavatkozásunk a zsírleszívás, mely a modern érzéstelenítőknek és technológiának köszönhetően teljesen fájdalommentes.

Tuti menü